Nike-appen – för dig med Nikeskor

Nike-appen – för dig med Nikeskor

Nike är en av världens mest kända tillverkare av sportkläder och framförallt skor. De har även tre appar som gratis kan laddas hem via AppStore och Google Play. En av apparna är en löpapp som spårar varje runda, sammanställer statistik och hjälper dig att träna bättre. Den andra är en app med exklusiva träningsprogram och den sista är för dig som har Nikeskor i sneakersmodell. Den sistnämnda heter ”Nike Sneakrs” och kan sägas vara appen för de som älskar Nike – och dess sneakers. 

Via appen kan du upptäcka nyheterna från Nike, se kompletta produktutbudet, köpa skor och läsa historien bakom varje sneakers. 

Uppdaterad på det allra nyaste 

Har du ett par favoritsneakers från Nike? Vet du varför de ser ut som de gör och varifrån inspirationen kommer ifrån? Gå in på appen och hitta svaret. Här ges insiderberättelser om de olika modellerna och hur de ”vuxit fram” genom design och produktion. 

Lanseringar och beställningar

Vill du få veta nyheter om Nike före alla andra? Sätt in avisering på appen och du får en avisering så fort som företaget släpper en nyhet kring skorna. Har du avisering kommer du även få detta vid leverans av inköpta skor och följa dessa beställningar. 

Köp skor – blixtsnabbt

Varför gå in på en skobutik som har mängder av olika märken – när du vet att det är Nikeskor som du vill ha. Beställ direkt via appen på ett par sekunder. Enkel beställning, snabb betalning och spårbara paket via avisering. 

Dela dina favoritskor

Via appen kan du dela med dig av dina favoritskor via social media, mail osv. Det kan vara ett sätt att berätta för vänner att de nya skorna äntligen är inköpta eller ett sätt att förtydliga för föräldrarna vad som önskas i julklapp. 

Vinn nya skor

Det är enkelt att skicka in bidrag till Nike och därigenom vara med i deras slumpmässiga dragning. Därmed kan man få ett par av de allra nyaste skorna – utan att betala en krona. 

Eftersom appen just har fokus på Nike och enbart deras sneakers är detta en app som kanske inte laddas hem av så extremt många. Cirka 2600 nedladdningar hade skett på Google Play i början av november 2018.