Biljetter till Premier League

Arsenal är en fotbollsklubb som varit framgångsrik under många år och som tillhört topplagen i Premier League under lång tid. Med sin bas i London så är det ett lag som lockar till sig åskådare från hela världen. Har man tur så kan man få gå på en match mitt i London och se proffsig ligafotboll mitt under weekendresan till London.

Att hemmaarenan ligger mitt i hjärtat av en så stor världsmetropol som London gör naturligtvis att många besöker arenan vare sig det är match eller inte.

Fotboll är bäst live

Fotboll är roligt och givande från soffan därhemma framför sin tv, men för alla som varit på en riktig match och som fått känna hur det känns att stå på läktaren är det svårt att helt uppskatta en match framför sin tv igen. Det ger mersmak och vill man ha lite mer ligafotboll live i sitt liv än bara allsvenska matcher så är engelsk ligafotboll perfekt för svenskar då England ligger så nära.

Hitta biljetter

Att få tag på biljetter till en fotbollsmatch där det populära laget Arsenal spelar är inte alltid det lättaste. För att garanteras biljetter så gäller det att vara ute i god tid, så det krävs lite planering för att man ska få en fotbollsresa värd namnet. Footballfocus.se är en av de bästa kanalerna för biljetter till premier league och kan ofta ta fram biljetter även sent före avspark.

För en oinvigd kan priserna tyckas höga för en matchbiljett, men för alla fotbollsfantaster är några tusenlappar ingenting när det handlar om att få se sitt favoritlag spela.

Pris beroende av match

Många vill se Arsenal, eller ”The Gunners” som de också kallas, på hemmaarenan Emirates Stadium som har en kapacitet på över 60 000 sittplatser och många vill även se dem möta ett av de större lagen i ligan. Kan man tänka sig att åka iväg och se Arsenal möta ett av de mindre lagen så ökar chansen att få tag på biljetter och man kan även komma betydligt billigare undan på detta sätt.

I Premier League så är priserna på fotbollsbiljetter väldigt skiftande och beroende av vilka lag som möts och på vilken arena så kan priset skifta med tusentals kronor.